diumenge, 5 de gener del 2014

"Estimats Reis Mags"

Adults, si ens concedissin un desig... no seria fantàstic tornar a ser infant aquesta nit?
Tornar a ser aquella personeta plena d’il·lusió que aquest matí s’ha aixecat amb únic pensament que l’acompanyarà tot el dia: “Avui venen els Reis Mags”! Aquell infant ple d’innocència que creu en la màgia de tres personatges capaços d’endinsar-se en milions de llars.

Per a molts de nosaltres, aquesta nit continua sent una de les nits més màgiques de l’any. Si fem memòria, possiblement ens vingui a la ment màgics instants: quan escrivíem i entregàvem la carta als Reis; l’alegre formigueig a la panxa quan s’apropava la tarda de la gran cavalcada; quan fèiem relluir amb dedicació les nostres sabates; quan havíem d’anar a dormir d’hora per a deixar treballar als Reis; quan ens aixecàvem aquell matí i...els reis i els camells s’havien endrapat el ressopó que havíem preparat a ells!

I si, els regals també formen part d’aquesta nit. Les botigues i la publicitat porten mesos treballant per a mostrar als infants quines fantàstiques joguines poden tenir a les seves mans. Però al llarg dels anys oblidaran moltes dels joguets que van romandre descuidats en un racó. En canvi, podran recordar quan nosaltres teníem el poder de fer inoblidable la màgica essència d’aquesta nit.

Per tant, Reis Mags, vet aquí algunes idees:

- Deixem-nos embriagar per l’emoció d’aquesta nit com quan érem infants
- Apropem-nos amb expectació a veure l’arribada dels Reis   
- Fem un sopar especial i màgic amb els més petits: canviem el llum de sempre per unes espelmes mentre  repassem quin àpat prepararem als Reis
- Cuinem o enllestim el ressopó per a donar forces als camells i als Reis
- Oblidem-nos de la tele i contem contes en família
- Deixem rastre de la presència dels Reis i els seus camells: alguna finestra o porta oberta, petjades, notes  dedicades als membres de la família, un esmorzar especial que han preparat els Reis, un joc de pistes per a trobar els regals que els entremaliats dels camells han amagat...

El Vol dels Somnis desitja que tingueu una bonica i màgica nit de Reis.


“Allò que fem avui pels infants és el que demà recordaran” 


Infant a la cavalcada de Barcelona. 1962

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada